Hvor foregår behandlingen?

Hvor udfører jeg mine behandlinger?

 

 
Hvor foregår behandlingen?

Ridefysioterapeuten tegner en kontrakt med et ridecenter. Ridecentret bliver godkendt af den Region, hvor ridecentret er beliggende efter regler fastsat af Sygesikringens Forhandlingsudvalg og Danske Fysioterapeuter. Ridecentret forpligter sig til at stille handicapinstruktør, kvalificerede hjælpere, ridehal, rytterstue, handicaptoilet, lift, egnede heste og ridebane/ridehus til rådighed i henhold til den kontrakt som danner arbejdsgrundlaget for ridefysioterapien.
Én gang om året vil instruktøren og ridefysioterapeuten skrive en status som sendes til Regionen over stedets indretning, faciliter, heste og medarbejdere. Dette er for at være en del af kvalitetssikringen af ridefysioterapien i Regionen.

 

 

 

 

 

 

 

Som patient kan du selv vælge, hvor du vil gå til ridefysioterapi fuldkommen som ved al anden fysioterapeutisk behandling.

Hjælperne i ridefysioterapien bliver hele tiden af handicapinsruktøren og ridefysioterapeuten ajourført omkring den genoptræning der ønskes til den enkelte patient.

Du er som patient i ridefysioterapien ikke forpligtet til at være medlem af rideklubben på stedet. Du skal dog være velkommen til at deltage i de ridestævner, der måtte være på rideskolen, men så skal du være medlem af rideklubben.

Hvor udfører jeg mine behandlinger

Region Sjælland:

Suså Hestesportcenter
Engelstoftvej 10, Engelstofte,
4171 Glumsø

Vordingborg Sportsrideklub
Lergravsvej 14, Bakkebølle,
4760 Vordingborg

Region Hovedstaden:

Stenbjerggård Rideskole
Kellerisvej 50,
3060 Espergærde

Privatpatienter:

Behandlingen finder sted efter aftale. Få kontakt til en aftale her.